Bedrijfskleding

Met onze dienstverlening staan wij garant voor het wekelijks ophalen en bezorgen van alle soorten bedrijfskleding en bovenkleding. Het wassen van de bedrijfskleding gebeurt steeds volgens de voorgeschreven normen, onze wasprocessen worden aangepast om krimp en slijtage tot een minimum te herleiden. Na het wassen van de kleding wordt deze gecontroleerd op properheid en herstellingen, desnoods wordt het reinigingsproces herhaald om het gewenste resultaat te bekomen. 

Onze hersteldienst zorgt dat uw kleding professioneel hersteld wordt, dit om de veiligheid van de werknemers en de levensduur van de kleding te waarborgen. Signalisatiekleding wordt na elke wasbeurt gecontroleerd op het reflecteren van de strips, indien nodig worden deze vervangen. Het labelen van de kleding gebeurt systematisch door het inbrengen van een barcode dit omwille van opvolging en beheer van de kleding. Voor het verzamelen van vuile kleding zijn er verschillende mogelijkheden. Perfect levert in overleg met de klant en naargelang de behoefte kledinghouders, zakken of wascontainers waar de kledij in gedeponeerd wordt. Tevens kan er geopteerd worden om de gewassen kleding netjes en verzorgd terug in de voorziene kastjes of rekken te laten sorteren door Perfect. Wij garanderen steeds dezelfde contactpersoon dit voor een snelle reactie bij eventuele vragen. 

Herstellingen Alle bedrijfskleding wordt gecontroleerd op herstellingen en indien nodig professioneel hersteld.

 

 

Tapijten

Voor alle soorten tapijten hebben wij de juiste oplossing. Met onze antivuiltapijten verzekeren wij altijd een propere inkom van uw  bedrijf, bureel, winkel enz… door een optimaal onderhoud door PERFECT  zullen uw vloeren er altijd netjes en verzorgd bij liggen. Ook voor het  reinigen van uw Perzische tapijten zit U bij ons aan het juiste adres.
Onze besteldienst levert uw tapijten aan huis.